Επικοινωνία

Παρακαλώ εισάγετε τον 5-ψήφιο κωδικό ασφαλείας:

Οι προσωπικές πληροφορίες θα συλλέγονται και θα χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην Δήλωση προστασίας δεδομένων .

Στην αρχή

Τεχνολογία VelaShape


Χαρίστε στον ευατό σας μία πιο κομψή
και σέξυ σιλουέτα!

Το VelaShape, η πρώτη μη επεμβατική, πιστοποιημένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων, μέθοδο για σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το VelaShape σμιλεύει το σχήμα και αδυνατίζει την περιφέρεια του σώματος μειώνοντας την κυτταρίτιδα σε 4 μόνο συνεδρίες.

Το σύστημα VelaShape εφαρμόζει την τεχνολογία ELOS συνδυάζοντας την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων (Bipolar - RF), την ενέργεια υπέρυθρων ακτίνων (Infrared - IR) καθώς και την αναρρόφηση (Vacuum) και μηχανικό μασάζ του ιστού (Mechanical Tissue Manipulation) παρέχοντας αποτελεσματικές θεραπείες γλυπτικής σώματος και προσώπου.

  • Κυτταρίτιδα
  • Λιποδιάλυση
  • Μείωση πόντων
  • Αδυνάτισμα
  • Σύσφιξη και βελτίωση του σχήματος του σώματος και προσώπου
  • Βελτίωση κυκλοφοριακών προβλημάτων
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Απάλειψη τοπικού πάχους.

VelaShape Θεραπείες

Διπλές κεφαλές θεραπεύουν πολλαπλές περιοχές του σώματος, όπως η κοιλιά, οι γλουτοί, οι μηροί και τα χέρια.

Μειώστε την εμφάνιση στην επίμονη και ανθεκτική κυτταρίτιδα.

Αποτέλεσμα σε μια μέση, περιφερειακή μείωση 1.3 - 7.4cm.


Πόσο γρήγορα θα παρατηρήσω αλλαγή;

Η βαθμιαία βελτίωση της θεραπευμένης περιοχής εμφανίζεται από την πρώτη συνεδρία με την επιφάνεια του θεραπευμένου δέρματος ομαλότερη, σταθερότερη και σφιχτότερη. Τα αποτελέσματα της μείωσης του περιγράμματος του σώματος και της κυτταρίτιδας θα είναι εμφανέστερα μετά από 4 συνεδρίες.

Τι μπορώ να περιμένω;

Αποτελέσματα βασισμένα στις μελέτες δείχνουν έναν μέσο όρο περιφερειακής μείωσης 7.4cm στην κοιλιά και 5.8cm στους γλουτούς.

Είναι η θεραπεία ασφαλής;

Η επεξεργασία είναι εγκεκριμένη και αποδεδειγμένα ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους και τα χρώματα δερμάτων.

Η θεραπεία πονάει;

Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν το VelaShape σαν θερμό μασάζ. Η διαδικασία είναι σχεδιασμένη για να προσαρμόσει το επίπεδο ευαισθησίας και άνεσής σας. Είναι φυσιολογικό να έχετε μία θερμή αίσθηση για μερικές ώρες μετά την θεραπεία. Το δέρμα σας μπορεί να παραμείνει κόκκινο για αρκετές ώρες.

Είναι τα αποτελέσματα μόνιμα;

Μετά από την πλήρη θεραπευτική αγωγή σας, συνιστώνται περιοδικά κάποιες συνεδρίες συντήρησης. Όπως όλες οι μη-χειρουργικές τεχνικές, τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν περισσότερο εάν ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση τακτικά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην αρχή